Αν δεν έχετε εμπειρία, διαβάζοντας <<10. ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ>> <<20. CRM>> και <<30. ACTION>> θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να λειτουργήσετε το πρόγραμμα.

Σε κάθε περίπτωση διαβάστε όλο το κείμενο, ακόμα και αν κάτι δεν βγάζει αμέσως νόημα, θα γίνει κατανοητό στις επόμενες σελίδες που θα δείτε πως χρησιμοποιείται στην πράξη.

 

Το πρόγραμμα αποτελείτε απο

Βάση δεδομένων.

Ο τρόπος αποθήκευση των δεδομένων στη βαση δεδομένων είναι σε πίνακες. Με την σωστή ανάλυση των δεδομένων και την δυμιουργία των σωστών πινάκων (βαση των κανονών κανονικοποιησης) πετυχαίνουμε να έχουμε ομαδοποιημένη σωστά την πληροφορία και να απλοποιουνται οι συνδεδεμένες στην βάση δεδομένων, εφαρμογές.

 

Εκτελέσιμο Πρόγραμμα.

Ο βασικός τρόπος λειτουργίας του προγράμματος είναι και το όνομα του.  My PAGE (παραμετροποίηση ανά χρήστη +  ότι χρειάζομαι μέσα σε μια σελίδα)

Α) Τυποποιημένες φόρμες. Η σωστή βάση δεδομένων μας δίνει την δυνατότητα στο 95% το περιπτώσεων να μπορουμε να επεξεργαστουμε ομοιομόρφα την πληροφορία με την χρήση μίας τυποποιημένης φόρμα (ενας πίνακας = μιά φόρμα).

Β) Custom φόρμες. Μπορουμε να δυμιουργησουμε (με κώδικά) ειδικές φόρμες για ειδικές ανάγκες (κυριός για λόγους ταχύτιτας κατα την εισαγωγή) και μπορούμε να τις συνδεθουν με το υπόλοιπο πρόγραμμα και τις λειτουργίες του μόνιμά ή δυναμικά.

Γ) Στατιστικά. Τα στατιστικά εκμεταλεύωνται την σωστή βαση δεδομένω και φέρνουν σε ελάχίστω χρόνο τα στοιχεία απο οποιοδύποτε ερώτημα ακόμα και αν έχει δεκάδες μεταβλήτές .

 

Web base εφαρμογές ή αλλές εφαρμογές.

Οποαδύποτε εφαρμογή (Word  / Exel / Web Site) μπορείς να διαβάσει δεδομένα απο βάση δεδομένων μπορεί να συνδεθει ευκόλα και κατανοήτα και να διαβάσει ή να γράψει δεδομένα. Η σωστή βάση δεδομένων μας δίνει την δυνατότητα σε οποιοδύποτε έχει μια μικρή εμπειρία στις βάσης δεδομένων να καταλάβει την δομή και τις σχέσεις των δεδομένων.

 

Το Εκτελέσιμο Πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να λυτουργεί ως εξείς

Οι υπάρχουσες Τυποποιημένες ή Custom φόρμες και οποιοδύποτε υπάρχων ή νέο στατιστικό συνδεωνται με οποιαδύποτε αλλή φόρμα ή στατιστικό για να καλύψει την οποιαδύποτε αναγκή. Οποτε με τον ορο Φόρμα αναφερόμαστε σε ολους τους τυπος.

 

1) Στην Κεντρική σελίδα έχουμε 31 παραμετροποιησιμα ανα χρήστη κουμπιά που ανοίγουν 31 φόρμες

2) Πατάμε ένα απο τα κουμπιά και ανοίγουν τη φόρμα που θέλουμε.

3) Αν για να κάνουμε την εργασία μας χρειαζόμασυτε πρόσβαση και σε αλλές φόρμες τότε τις συνδέουμε στην φόρμα που είμαστε με κουμπί στα αριστερά και με αυτό τον τρόπο.

    Α) βλέπουμε σαν δυνατότητα

    Β) βρίσκουμε όταν την χρειαστούμε

    Γ) επιλέγουμε για να κάνουμε την βοηθητική εργασία και να επιστρέψουμε

            Ανοίγουμε από την φόρμα που είμαστε την βοηθητική εργασία,

            Κάνουμε την βοηθητική εργασία,

            Επιστρέφουμε στην τρέχων φόρμα,

            Συνεχίζουμε την διαδικασία.

4) Με την ολοκλήρωση της εργασίας επιστρέφουμε στην αρχική - Κεντρική (MyPage) φόρμα.

Η δυνατότητα να ανοίγουμε από οπουδήποτε, οποιαδήποτε φόρμα ή στατιστικό μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ότι χρειαζόμαστε στην φόρμα που είμαστε και δεν χρειάζεται να ανοίγουμε 2 και 3 σελίδες ταυτόχρονα. Με αυτό τον τρόπο υπάρχει πάντα μόνο μία φόρμα ανοιχτή στην οποια εργαζόμαστε και από αυτήν μπορούμε να πάμε όπου χρειάζεται. Αν κάποιος χρειάζεται - και μπορεί - να κάνει 2 διαφορετικές εργασίες ταυτόχρονα τότε μπορεί να ανοίξει το πρόγραμμα 2,3,4,Χ φορές

               (πχ να βλέπει ένα στατιστικό για να ενημερώνεται και ταυτόχρονα να τιμολογεί, πάντα με διαφορετικό χρήστη).

Για τους περισσότερους υπάρχουν καλύτερες λύσεις.

               Συνδέουμε αυτό το στατιστικό στην αρχική φόρμα και όταν τελειώνει ένα - δύο παραστατικά και θέλουμε να ενημερωθούμε, πατάμε το στατιστικό και ενημερωνόμαστε.

               Συνδέουμε μέσα στο στατιστικό ένα κουμπί (π.χ. Δημιουργία Παραστατικού Πελάτη) που όταν το πατάμε ανοίγει η διαδικασία και όταν ολοκληρωθεί επιστρέφουμε στο στατιστικό

Αν κάποιος θέλει να εισάγει 2 ή παραπάνω τιμολόγια ταυτόχρονα πρέπει υποχρεωτικά να ανοίξει το πρόγραμμα πολλές φορές (πάντα με διαφορετικό χρήστη).

 

Μετά το Login, εμφανίζει αυτόματα η Κεντρική Φόρμα

Στο πρόγραμμα ορατή είναι μόνο η τρέχουσα φόρμα.

Όλες οι άλλες φόρμες που έχουμε ανοίξει είναι μη ορατες και θα εμφανιστουν με την σειρά τους όταν κλήσουμε την τρέχων